Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Med facit i hand


Det fanns en mening med kallelsen
från optikern
fick förklaringen trötta ögon flimmer
huvudvärk
det finns fördelar med att ha
ett långsynt och ett närsynt öga
en behöver inte ständigt
vara glasögonorm
eftersom stirrar på skärmen
många timmar behövs kollen
Nu var det dags byta glas :)

för att må bra behöver vi tänka på
mer än det yttre skalet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-10-22 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP