Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla helgons dag 2021

nu står vi här.
med ljus och krans.
med tårar i vårt .
hjärta vår sorg.
glad att ni fanns.
en liten tid.
det är svårt.'
och hårt att ni.
bara försvinner bort.
kan inte tänka förstå.'
att man måste kämpa.
ännu en liten tid.'
att kunna krama och tala.
med er minna kära.
konstigt att man orkar.
ta nya tag med sorgen.
saknaden finns där varje dag.
man tror alt är en ond dröm.
men det är sanning.
man vaknar ni finns .
inte mera där
minna alla kära i himmelen.
står vid eran grav.
vad ger vi varandra.
medan vi lever finns.
borde tala om mera.
hur mycket vi älskar er.
medan ni lever finns.
skrev nu av birgitta kram min son roine.jim
nu är ni änglar




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-22 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP