Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kan

 

 

 också

 

andas dig

utanför tankarna

 

är

 

vi närmast

innanför

 

avstånden

tidens livsval

och mitt hjärta

 

i ditt




Fri vers av in effigie VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-23 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP