Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nomader



ser dem närma sig
vid horisonten
iklädda mollskinnsbyxor
och en blodig
lammskinnspäls
ingen sörjer de redan döda
ingen fäller gråt över deras stenar
aldrig stänker någon osläckt kalk
över deras kroppar
för inte korpar
ska gnaga benen rena


allt så makabert på denna sidan
Novalucol knappt dämpar syran




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-10-23 16:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hur så bra
himmel så många bra
spottat ur mig
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP