Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


en svala gör ingen sommar



Kanhända de hörde näktergalen sjunga
gryningsfågelns näbb mot fönsterblecket
och de gjorde ödmjukt knäfall
var finns det lilla tålamod
droppen
som ur kärlet rann
före lykttändaren dolde ansiktet
i sina händer

då han hörde dårarnas tal




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-10-23 16:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sambandet bland tankarna och texten
så helt underbar
skrattårarna du minns :D
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP