Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor och violer eller att slå

Rosor är röda 

Violer är blå

Är meningen

All kärlek tycks rimma på 

 

Men kinder blir röda

Av strimmiga tårar

Ögon blir blå

När den som säger sig älska

Väljer att slå




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-26 06:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
Känslostark
2021-10-26

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2021-10-26

  ULJO
Bokmärke
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP