Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Länge leve minnet av det socialistiska DDR!


MIN EGEN BERLINMUR

Jag har min egen Berlinmur

Och den kan ingen bryta ner

Jag har min egen Berlinmur

Inte en sådan som man ser

Den är ett skydd mot det onda

mot hyckleri och mot svek

Jag har min egen Berlinmur

fast jag är bräcklig och vek

 

Här är det jag som regerar

Här motas Olle i grind

Jag bygger och cementerar

mot lögnarnas högervind

Här gäller Gustafssons villkor

och inte nån nürnberglag

Jag har min egen Berlinmur

och DEN är alls inte svag

 

LARZ GUSTAFSSON 24/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-10-24 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP