Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VORSNOS DROM

Har du blivit riktigt LÖST?

Är det bara religiöst?

Upprätthåller du en yta och ett sken?

Har du blivit genomfrälst?

Lever du som vem som helst?

Eller vill du leva heligt, vara ren?

 

Har du blivit född på nytt?

Har en helt ny era grytt?

Eller är du blott en kyrklig farisé?

Har Guds Ande fyllt ditt bröst?

Är Guds Ord din sanna tröst?

Eller drabbas du av Bergspredikans "Ve!"?

 

Djup som ropar till ditt djup

när du smygsveper en sup

för att du i själva verket är helt tom

vill dig rädda, vill dig väl

du som är en syndens träl

så att du blir FRI och slipper syndens dom

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-10-25 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP