Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns alldeles för många skitstövlar som ägnar alldeles för mycket tid åt att slå ned på andras sätt att skriva.


FRIHETEN ATT SKRIVA SOM JAG VILL

Besserwissrar sticker upp

Här och där, en störig mupp

De vill ge mig direktiv

och ta över i mitt liv

Men jag skriver som jag vill

Johnny, Julia, Jack och Jill

Ni kan stoppa upp ert snack

Jiddret gör mig bara lack

 

SLUTA LÄSA DET JAG GÖR!

Det jag skriver står jag för

Passar inte det, min vän

kan man tjacka spikskor sen

Här bestämmer JAG till slut

Sluta alltså spela snut

Don't dictate, dictate to me

Det som gäller är: STAY FREE!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2021-10-25 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP