Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strategerna…


Så oförutsägbart
är livet

Så räddhågat
ibland

Så oberäkneligt
för var och en

Ofta utan karta
och kompass

Till och med för
den vane
orienteraren

Men strateger
är vi nog
var och en av oss

Med vår egen
strategi

Som ofta hittar
vägarna genom
och förbi

Allt det svåra vi
ibland tvingas erfara

Bara genom att leva
och vara




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-25 22:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är en feg strateg
vågar inget göra
åt denna röra
hjälp mig hitta ut
jag vill ha ett slut
2021-10-26

  Solstrale VIP
Så genomgripande speglar du varats faser, och ger läsaren inspiration att orka se lösning! Strateg är en träffande rubrik!
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP