Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla ro

Den tysta stämman av lite ro 

Har du hört talas om den 

Kan nog inte vara helt säker 

Men det är så det känns 

När hjärtat styr känslor och tankar 

Utan att ta hänsyn till annat 

 

Så nästa gång du hör den

Ta ett djupt andetag och stanna upp

Ett ögonblick i nuet mitt i steget 

Vi behöver alla påminnas om

Hur andetagen känns ibland




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-29 07:07



Bookmark and Share


  helenita VIP
Tack Maria, så berörande du skriver!!
Lyssna på ditt inre, ta ett djupt andtag.

Nuet,
mitt i steget
Ett andetag
Sen vet du
2021-10-31

  Susen VIP
Ja. Bra påminnelse. Tänkvärt
2021-10-29

  ULJO
Borde vi alla göra. Lyssna på vår inre klocka.

2021-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vikten av att stanna upp och lyssna på det inre.
2021-10-29

  Solstrale VIP
Ja så sant så sant! God livsdevis!
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP