Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BASTARDISERAD

Vägrar du vara standardiserad

så blir du genast bastardiserad

Stämplade som oäkta:

Låtsasesteter

Stämplade som oäkta:

Kattguldspoeter

 

Standardisering är lösen för dagen

Rätta till hatten och ta dig i kragen

Alla måste passa på

löpande bandet

Alla måste vara blå

i det här landet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-10-27 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP