Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gruvan


har samlat på många nu
kanhända de är dvärgar eller grävlingar
som irrar i gruvgångarna
vad de söker förstår jag inte
vill heller inget veta
börjar de hemsöka mig
visar jag dem vägen till gruvan
de hittar hem själva
länge grubblat över
vem som varit gemen nog
och visat dem ut på villovägar
med tiden har jag mig lärt
för inte krafterna slösa
håller jag dig i handen
älskade klokuggla
alla sin egen härd vårdar
världen har blivit fattig
gemena bokstäver




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-10-27 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP