Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

käre broder leif.-

du och jag gick till vår.
syster maj-britt..
hälsade på henne.
du käre bror har haft .
problem med hjärt infarkt 2 gånger.
du är inte rädd.
varit nära döden 2 gånger.
kära bror du kämpar på.
din fru dog för 6 år sen.
i als det var en svår tid.
vi stod vid hennes sida.
jag blev nedstämd ,
att hon hade als.
jag följde henne hela tiden..
går till hennes grav.
nr jag går till min son jims grav.
tänker på min son roine .
han ligger i småland.
.men monica din glädje .
du var glad .
det är det som finns i mitt hjärta nu.-
livet är jobbigt när döden är nära.
men ni finns i våra hjärtan .
kram till dej skrev 19.10 2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-10-28 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP