Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dag jag vandrar.

ut ur denna tiden.
då söker jag glädje friden.
vet hur det känns alt blir svart.
det var den längsta natt.
väntade på att dödens dör öppnade sig.
den kom närmare och närmare mig.
kom nästan till dödens gräns.
vet hur det känns.
vaknade bara helt opp.
det fanns för mig ett hopp
fick ligga sjukhus många dar.
till sist hem jag far.
mitt liv var nästan slut.
jag stod inte ut .
tack för dom som mig en chans gett,
men det har inte varit lett.
låg och tog e mot deras blod.
mitt inre kändes som en flod.
tack för tillbaka live gett.
ingen mig döende sett.
tänker ligger döende där-
tänker på alla jag haft kär.
tänk snart har tre år gått.
jag har inte alt förstått.
till sist dom trodde inte jag skulle klara mig.
jag såg mörker sen såg jag livet mitt.
jag såg mörker bara mörker.
sen såg jag mitt guldkors lysa.
jag följde o följde det.
sen vaknade jag upp efter flera timmar på intensiven.
det första läkaren säger vi trodde inte du skulle klara dig
jag hade haft tarmblödningar flera dar.
nu sitter jag här och tänker vad är mening med alt.
skrev 27.9.2021 av birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-10-28 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP