Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trädet



hade mött stackmolnssomrar
fimbulvinter orkanvindar
dunsen då grenen föll
skvallrade om
tyngden trädet oförskyllt måst bära
ingen som såg eller hörde
Ropen
förrän nästan för sent
befriaren kom

förunderligt blå himlen lyser
och solen grenarna stryker
med hoppets färg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-10-29 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP