Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gav du mig.

gav du mig kärlek-
gav du minna känslor.
eller gav du mig ingenting.
ljug inte jag känner .
kände din värme.
brinna i ditt hjärta.
jag känner dina tankar.
känner mer en vad du tror.
ja jag vet inget om dig .
ja jag vet inget om dig.
nej jag behöver inte veta nåt.
du vet väl att kärleken är blind.
du vet väl när man upptäcker .
fel på den man älskar .
då är kärleken på väg att krasa.
hela kroppen att längta.
efter den manen man älskar .
i hela hans hjärta var finns där.
det är dom onda orden.
som dödar kärleken.
till varandra
skrev 1.9.201av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-29 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP