Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du där hösten.

hösten kylan är du här.
sitter i köket.
ser träden blåsa utanför.
är du här den sköna hösten.
men jag orkar inte att frysa,
du blåser och blåser.'.
far iväg som mina tankar.
hit och dit nu kommer solen.
en stund känner glädje.
vad väntar jag på.
ja just ingenting.
tankarna går mellan ,
livet och döden.
tron hoppet och kärleken.
vad ser jag bakåt i livet.
ingenting undrar vad som händer-
den tid jag har kvar.
när det kommer mer död.
sjukdomar för oss alla.
i vår släkt-
vet att livet är ett lån.
tack för alla minna kära .
skrev 8.9.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-29 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP