Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivbesvär


Att köra fast

Samma tankar rör sig i cirklar i mitt huvud
det blir tjatigt
gör nånting praktiskt istället

se på himlen
där finns enstaka gluggar i molntäcket




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-29 16:36



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken fin och upplyftande upptäckt!:-)
2021-10-31

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Så enkelt är det ju.

2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP