Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur Episk Kvällsskymning


Kor i närheten av Arkösund

Det var den 31 juli 2004

För nästan 16 år sedan

Några Kor var på språng

Jag fotograferade dem

Ifrån en bil när vi körde förbi

De ser så förvånade ut

När de springer mot

Staketet med stängsel

Vad tänker en ko på?

När den får syn på oss människor

kanske något i stil med

”De är inte riktigt kloka de där

Som håller upp en sån där manick

Och riktar den mot oss”

Som om en ko kan tänka i ord!?

Nej de saknar nog sånt språk

Som vi människor tänker och talar

Men en kosjäl kan de ha ändå

Från kor får vi mjölk och kött till mat

Sedan kan Korna ha blivit några biffar!

 

20200508

Taleptox Skrev

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-10-30 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP