Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dosering


Veterinären överlämnade 2 A4 ark att läsa
toleransnivån efter alla imperativ
magkatarren ropade efter novalucol
en spruta smärtlindring morgon och kväll
hämtade dessutom ut Metacalm idag om grabben
ska ha mellan 7-14 dagar
och den sprutan skulle ges i mun, en vätska
som efter vikt doseras blev tvärtrött
då apoteket demonstrerade, den var
smärt och inflammationsdämpande
ordinerades även Feliway innehåller
rogivande feromoner för katt
placeras i väggkontakten och doften sprids
mjukfoder rekommenderas då katten
inte alltid dricker vatten nog
torrfoderskålar indrages en giva för stunden
tillräckligt
kom själv på en viktig sak för de ska må bättre
flera utsiktsplatser ordnas för katterna ska
få överblicken känna sig trygga

arme Baylie´s matte har sommaren ut stressat
i trädgården och han fastnade i svängdörren
insett han bär på trauma från en annan fodervärd
därav skadorna på tänderna

Puppskalet var belåten då den rullade in för natten
välstädad alltid något.
Ibland räcker inte händerna till
till allt man vill klokuggla<3

Barndomsvännen följde med till Vindarnas by
tänkte det var kul även för henne
se vad som hänt med stället Julie lämnat
huvudbyggnaden gick knappt känna igen
det enda roliga var fåren som fanns i hagen
intill, hagen det enda som inte sålts
av bonden som ägde ursprungliga
markerna
förstår henne hon vill inte veta
såg framför mig alla fjärilar igelkottar
och alla blommor vilken förlust
människor är så olika
med facit önskade grävt upp allt
allt som kastades på tippen














Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-10-30 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP