Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sussar i vinden.

tårar på kinden.
vad ville du mig ge,
jag ville inte dina tårar se,
jag ville ditt innersta hjärta nå.
vi två kan aldrig varandra få,
mina tankar tillhör mig .
dina tankar tillhör dig.
vi tänker och tänker på varan hela tiden.
men vi får aldrig den inre friden.
vi längtar och längtar till varan.
men du och jag inte lyckan fann.
jag ser dig framför mig varje minut
i bland känns bara alt slut.
drömmer om dig varje natt
du är min käraste skatt.
jag sträcker ut minna händer till dej.
men du kan aldrig nå mej.
du vet inte hur det känns.
när det i mitt hjärta bränns.
ja vill vara nära dig du.
jag vill vara nära dig nu.
skrev 16.9.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-11-01 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP