Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var regnet i riskernas tid (sången)

Det var regnet i riskernas tid,
som bädda med kuddarnas dövande var.
Det var regnet i riskernas tid
som blott ställde frågor men inte gav svar.
Vad sker efter molnen försvinner?
Har regnet släckt det som brinner?

Det var regnet i farsotens spår,
som sköljde den världen som inte blev ren.
Det var regnet i farsotens spår,
som ej släkte de smittande lågorna sken.
Vad sker efter molnen förtvina?
Förtvivlandets piskor ska vina?

Det blev gryning då regnet drog bort.
Förödelsen skapat förtvivlan och gråt.
Det blev gryning då regnet drog bort.
För det som vi skapat fanns ingen förlåt.
Vi går vägen som inget förlåter,
som ej tröstar när ångern vi gråter




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-01 18:50



Bookmark and Share


  Maud Louise
Otroligt vemodsvackert!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick