Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Hon har dragningskraft... Av Ewa-Britt Nilson. Texten är läst samt kommenterad 2021-11-02.


Kommentar på en text (2234) en rick nu igen






Den (texten) det om smäller,
tänka sig bara vad som gäller,
solen går upp och strålar ibland,
hett blir hjärtat och het blir sand,
tänk blott att så som suga karameller...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-11-02 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP