Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa uppskattning


Bekräftelse

Bekräftelsebehov
har de flesta

ett erkännsamt ord
en smula beröm
uppskattning

Det kan lyfta en människa




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-03 14:05



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Sannerligen! Likaväl som ett nedvärderande ord kan sänka en:-(
2021-11-03

    ej medlem längre
Fin enkel dikt så får du både kommentar och applåd
2021-11-03

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att bära med sig i vardagen.
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP