Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERAPEUTISK MOTSATS

Klienten : Jag behöver hjälp

Terapeuten : Ja,det är det vi terapeuter
är till för att hjälpa,
men i gengälld måste jag få höra om i
vilken position i livet ni befinner er
för att kunna utröna vad för slags hjälp
ni behöver.

Klienten .Det skulle för omväxlings skull
vara hjälpligt kunna hjälpa någon annan
än en själv som behöver hjälp för att inte
känna sig hjälplös,vilket betyder att den
som behövde hjälp och fick hjälp kunde
i sin tur hjälpa någon annan som behövde
hjälp och kunde hjälpa någon efter att
han fått hjälp att hjälpa tills det till slut
inte finns någon kvar som behöver hjälp.

Terapeuten : Att hjälpa sig själv genom att
hjälpa någon annan menar ni !?

Klienten : Det är ju det vi klienter är till för
att hjälpa terapeuten hjälpa sig själv genom
att hjälpa klienterna så när alla till slut är
hjälpta behövs varken terapeuter eller klienter.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-11-03 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP