Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imploderar



Då människan vaknar frågar sig
varför det bultar och spränger
bakom bröstbenet
och du kippar efter luft
då väller allt innestängt fram
så länge du stryker medhårs
då är du välkommen
Dårhuset gapar och sväljer
otjänlig föda
alla sjunker till botten
med de redan döda

ge mig yxan och svärdet
så vi rustade står
då ogärningsmän bultar på dörren





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-11-04 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP