Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberfundra 1

 

 

Idag är igår

irrar runt i samma spår

det finns ingen väg

in eller ut likt cirkeln finns

ingen början eller slut

 

allt är upp och ner

vinter i norr sommar i

söder vi lever

i välstånd och fred andra

i fattigdom svält och krig

 

och ABBAS nya

album tillför inget nytt

tiden står stilla

endast mycelierna

skjuter upp nya svampar

 

år efter år som

som ingenting har hänt

igår är idag

trampar runt i samma spår

och snart är det jul igen

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 01:27



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det låter som...tristess? Abba har ändå fått 5 på DN:s kultursida:-)
2021-11-05

  Solstrale VIP
Släntrian med rapp känsla och flöde!
2021-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Varje Freds dag är det fred idag, men varje fredag, är det en dag av fred, för Fred eller för en tänkt akt av fred?
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP