Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


När livet vänder..

De
tröstlösas
liv

Blir till ett
hoppfullare

När livet
vänder




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-05 06:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är det som är det fantastiska med livet
2021-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din fina text.
Bra bild som visar att det finns en väg som leder till ljuset.
2021-11-05

  Staffan Nilsson

Text och bild i mycket vacker förening.
Från mörker till ljus.

2021-11-05

  ULJO
Så sant.
Gillar bilden
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP