Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonabagatell

 

 

Du lever inte

längre men mår bättre om

du ger av dig själv

från hjärtat och hedrar mor

genom att tända ett ljus

 

för de som gav dig

ett leende trots alla

tårar finns det hopp

om att ljuset alltid finns

mitt i novembermörkret

bästa sätt

 




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-05 12:17



Bookmark and Share


  Foohexa
Som vanligt när en bra text kommer
Så kommer kallkorven med grå mustasch och tycker senap.


2021-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar.
Det där är hedniskt trams.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP