Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till en av mina låtar,


RÖR VID MEJ

Rör vid mej och jag blir varm
låt mej vila på din arm
Rör vid mej och stryk min kind
viska du är min

Rör vid mej med ögonen
låt din blick då säja allt
Rör vid mej djupt i min själ
och då jag dej begär

REF.
 // : När du rör vid mej då blir jag fri
då inga bojor binder mej
När du rör vid mej då blir jag fri
då blir jag din i allt //:

Rör vid mej med dina ord
låt dom tala varmt och ömt
Rör vid mej med läppar het
som en blomma slår jag ut

REF
När du rör vid mej o.s.v.

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-05 18:37



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Fint
Orden och rimmen ligger bra.
Jag blir sugen att ta upp gitarren.
2023-09-01

  S.A.I. Steve Lando
Rörande berörande
2021-11-06

  Feliaxel VIP
Berörande vackert
2021-11-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rörande text.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP