Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ni har alla vart med om en happening


livet för dummies 61 ~ numera inte i bizarrovärlden


det är aldrig för sent att
underkasta sig men ofta för många
en av tretton ska
inte förråda mig och
kamerafingrar sällan långa
jag står i kjoltyg på ett narniabord
med jos och hur många har en hand
när den veka ingenbärskraften
viker sig med isa tar vi sopsäckstrand

när du är fuktig kommer jag ge mig
ta mig på mitt waterloo
gör likadant som när du gjorde bättre
jag har gett upp inför livssituationen
ät mig mens jag ruttnar bort
kom va min zombi
min hjärna sa lär dig
att skratta med farsan baloo

sjung ditt as
sjung tilbax
sjung ditt as
sjung tillbax till mig

sjung ditt as
sjung tillbax till mig

sjung ditt as
sjung tillbax
sjung ditt as
sjung tillbax till mig





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 170 gånger
Publicerad 2021-11-06 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd