Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


På tapeten…


På varje gren
en trast

Bladen en
mönstergill
fantasi

Över fondväggen

I det svala rum
jag om natten
vistas i

Bland lövverk
och imaginära
fågelskri…..




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-06 11:36



Bookmark and Share


  ULJO
Naturen i sovrummet
2021-11-07

  Kungskobran VIP
Hm, fåglar på väggen det skulle skrämma mig till mardrömmar
2021-11-06

    Lena Staaf VIP
Måste vara fantasieggande och en utgångspunkt för goda drömmar.
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP