Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stenen



skymningsmjukt sveper dimman
en krans runt den fallne
krigarens hjässa
där han sitter på kullen
trots han vilar gömd i mullen
kan du tolka skriften
på stenen
kommer du att finna
han färdades med långbåt
över fjärden
upptäckarlusten var stor
hans vandringsben blev rastlösa
och de upphörde aldrig att vandra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-11-06 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP