Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En form av förtryck


Att få sin vilja fram

Att få sin vilja fram
metoder
ställa ultimatum
att utöva sin inneboende slumrande kraft
som man ej trodde fanns




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-07 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP