Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska.

älska din nästa.
som dig själv.
alltså man måste -.
älska sig själv.
innan man kan.
älska nån annan.
är det det som är fel.'
jag menar med hela världen.
att den ser ut som den gör.
alla älskar inte sig själva,
därför kan dom inte .
inte älska nån annan.
dom har ingen kärlek att ge.'
är det därför det .
finns mycket kärleks lösa människor.
många tycket att dom inte duger .
därför vill jag vara jag.
minna tankar i dag.
7.11.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-07 11:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att Älska sig själv är höjden av egocentricitet
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP