Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från två som inte helt gillar det digitala


Två särskilda sms

inga kramar
ingen glad gubbe mitt i texten
inga hjärtan någonstans
inga stora ord

men jösses vad det värmde
att jag fick SMS
från just dom
när jag fyllde år

syskonen mina




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-09 08:56



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ett ord betyder så mycket <3
2021-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Din text värmer läsaren också.
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP