Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kåsa


Iskyla

Iskalla vindar
nu reser vi söderut
novemberkåsan




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-09 17:52



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Novemberkåsan på Novemberkosan:-)
2021-11-10

  AiA Maria den fria

Ja det är väl dags i helgen
alltså inte för mig men för dom som gillar enduro och Tuffa utmaningar!

Tack!
2021-11-09

    Lena Staaf VIP
Nej jag reser ingenstans. Vill ej göra onödiga klimatavtryck. Man har inte roligare än man gör sig. Jag har det bra framför brasan med en bok. Och promenader är alltid skönt oavsett väder.
2021-11-09

  Monica Lindgren
Lakoniskt som vanligt, men uttrycksfullt! - Till Kanarieöarna? -
2021-11-09

  Monica Lindgren
Lakoniskt som vanligt, men uttrycksfullt! - Till Kanarieöarna? -
2021-11-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/brian.tucker.10048/videos/280380603964437

2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP