Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrets port.

jag var framme
vid mörkrets port.,
jag kom inte in där.
jag måste vända tillbaka.
tillbaka till ljuset .
av birgitta.

ljusets port.
öppnade sig för mig.
ljuset strömmade ut.
tusen tals änglar strömmade ut.
jag vile inte veta mer.
tryckte bort minna tankar.
var rädd att mörkrets ,
tankar skulle komma efter mig .
av birgitta skrev i dag 10.11.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 11:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den heliga Birgitta hoppets helgon
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP