Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall...ingen bagatell

 

 

Snön faller åker

utför på höghustaket

änglar på marken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-12 20:14



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Dramatik!
2021-11-12

  Solstrale VIP
Söt liten en!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP