Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


så mycket falskhet det finns


du uppstår på nytt
svept i det kött jag gav
..hudlös står jag kvar
rymmer. Du är röd
mänsklig, men förvriden
som ett knotigt träd

sveper omkring mig kappan av regn
alla dropparna stänker
dränker dagen och natten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-11-13 18:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ruskig text rent förtvivlad
2023-12-15

  morgonstjärna VIP
Kommer inte ihåg jag skrev denna
Som spöket ur det förflutna
Det är synd om människan det går inte foga andra. Nöja sig stå på trappen de rymmer med taxi
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP