Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sordinnovemberbagatell 8

 

 

Allt var bättre förr

enligt min nuvarande

flickvän som ständigt

och jämt framhåller sina

tidigare äkta män




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-14 15:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria



Kluvenhet här

Vill en framhållas här
får en vända sig bort
helt enkelt bli ett X


Tack!
2021-11-15

  Monica Lindgren
Stackars dig. Gud, så tröttsamt!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP