Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tunnelseende



Nu har jag snart utfört
alla mina viktiga uppdrag
bakat bröden och matat fåglarna
länge förstod jag inte
vad människor
är i stånd att göra varandra
utan att blinka gräver de gravar
avfyrar det dödande skottet
sparkar ner liket
och skottar jord över
inga ljus förmår
lysa upp detta mörker
de gör allt för dölja sina
blodiga händer

Nu ser jag klart med mina nya ögon
förut bar jag skygglappar

stannade en lång stund
och småpratade med det avklädda
äppelträdet
som lovade att nästa år
bära en blomsterskrud
utan dess like

Godmorgon Peter Parker
din historia får mig alltid att drunkna
så ursinnig så djävla förbannad
att jag kan döda dessa sjuka hundar

som gjorde dig detta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-11-15 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP