Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månens sken

det är halv måne nu.
det är en finn kväll.
kyligt svart.
i stjärna på himmelen lysa.
sitter och tittar upp.
alt är vackert och fint.
du var min vän.
när jag bodde i småland.
mitt in i skogen.
kändes när vi kom dit.
jag körde inte på natten.
satt bak i bilen.
tittade upp till himmelen.
min ända vän.
som jag kunde tro på.
min son hade pricis dött.
det varv mörkt mörkt.
att komma dit och bo.
ja fly fly däri från sen.
ja så var det då.
som man aldrig blir fri i från.
månen månen jag tittade på dig hela tiden.
du var mitt enda kraft sen naturen ,
nu är det ett annat liv ,
men tankarna går .kan inte fly från sina problem o tankar ,
av birgitta skrev 12,11 2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-15 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP