Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man förlorar ett förhållande. När man flytt ett helt liv, för att hitta nånting i flykten. Tillslut kanske man brinner tillsammans. Elden bryr sig inte om varifrån det får sitt bränsle.


Brandvarnaren

Ett taget fotografi
Var detta ögonblick
Hon försvann
Du dyker under jordens yta
I universum
Du hittar ingenting
Omgivningar
Utan dig
Narcicistiska bekräftelser
Saker som gjorde dig
Ensam och
Hör inte till allting
Massiva separationer
Till likgiltiga figurer
Den deterministiska linjära livsbanan
Sociala medier
Du vaknar efter och fylls upp
Av ingenting
Påslagna syrener
Rigor Mortis
Ett land där man älskar
Stat
Där man krigar för att få
Relationer
Jag gör mig till
Reaktioner
Av något vanskapt
Hon hatar sin far
En mor med härskartekniker
Biträder över gränser
Nya länder
Flykten
Att aldrig känna sig hemma
Negativitet
Projektion
På varje människa som stiger i hennes öga
Offret som styr henne
Glasklar och ärlig
Men bedömmande
Så djup nere
Allt ska ner med henne
Konstiga anekdoter
Om ett misslyckat
Liv
Hatet mot civilationen
Hatet mot de som försöker älska
Vi bränner detta fotografi
Att fastnagla denna händelse
Är inte något vi vill
Vi vill inte minnas
Vi vill inte se
Allt som registreras är mediokert
Han bränner med den låga hon tände
Tillsammans brinner allt
Även ovänner brinner bra på samma bål
Olikheterna är inte viktigt för elden






Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-11-15 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73