Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det blir ibland 'så fel' när någon tänker utifrån egna behov och bruk när de vill vara hjälpsamma för andra. Men om en själv utgår ifrån andras vardag och behov, så kommer hjälpen kanske 'mera till sin rätt'. Men så ser int världen ut.


En sorts magplask att göra eller avstå




Du planerar kanske din dag
det gör nog inte just jag

jag kan tänka mig
att flanera till krogen

medan du väl hellre
styr stegen mot skogen?



(Om bilden. Den togs så 'på sängen',
en dag i Sigtuna, för nu så många år sedan.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2021-11-18 10:57



Bookmark and Share


  ULJO
Med god planering hinner man med både skogen och krogen.
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP