Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text haiku17nov21. Av Algotezza. Att datumen mellan hans text och min en smula divergerar, beror nog på att texten har legat till sig i utkast någon tid.


Kredit på en text (2364) rimmade rader



Fåglar lyser med sin frånvaro gärna
såväl skattmås som till minsta tärna

annars lika de är som plana flyg
en pilot bör ej vara som för blyg

främmande flugor lysa starkt när
ens egen närvaro skina böra lär...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-22 22:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märkligt, årtal, dag, tid, mycket tvåor i den pajen...
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP