Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnad

Jag byter till sömn
Vaknar ihopsydd




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-19 06:01



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra bild! Ja, sömnen läker, "syr ihop"!
2021-11-25

    Sefarge VIP
Zz.zz.z
Ooj.$ann?
Lycka till!
;)
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP