Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


blommor i en vildvuxen rabatt



visst gör det ont då knoppar brister
hur ska den överleva
utan kläderna sina
många skyler sina drömmar
bakom ett glättigt flin
värmer händerna på koppen
för att överleva
det är vinter i själen
ingen hör eller ser den som sitter på trappan
blommor som står i en vildvuxen rabatt
dem sparkar gärna många på
så magra tankarna blivit
efter vi blandat bark i brödet

då vi prövas adlas människan
på gott eller ont









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP