Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har varit i närheten av spriten sen jag varit liten, min pappa mina barns far, min bror min son. att vara medberoende är jobbigt. att inte kunna hjälpa. bara tro att alt skall bli bättre som det aldrig blir.


förbannade sprit.

att vara människa .
är inte lätt
jag vill bara.
gråta när jag,
ser denna unga människa.
vara slav under spriten.
. han går med rullator .
kan knappt gå.
har sätt hur han.
kämpat att kunna gå.
hur han förändras.
från en ung kille.
han har blivit .
som en gammal gubbe.
brukar prata med honom.
han kämpar och kämpar.
för att kunna gå.
det är hemskt en ung kille,
som hade hela live framför sig -
fastnat i spriten i hopplösheten
tittade ut genom fönster när han gick förbi.
skrev i går kväll. 21.11.202i av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-22 12:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Har den erfarenheten.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP